Vindstilla,nästan, jippie .... 2008-06-07 Kl 20:43:54

Visst har vi haft värme länge nu, men vi har haft en massa blåst som har bromsat utevistelsen. Har havet inpå knuten så man bör vara van. Men icke!
Idag har varit den skönaste dagen, bara en bris från havet,så fint att vi har flaggat idag med! Igår piskades flaggan nästan sönder men idag vajar den vackert mot en blå himmel.

Blommor och blader törstar efter vatten, det kan regna på natten tycker jag. Härligt att sen gå ut i naturen som doftar så friskt efter ett regn. Nästan glömt hur det luktar!Skrivet av: matte

vilken härlig bild med alla svanar!

är ute och flyger i morrn med :D

sov gott!

Datum: 2008-06-07 Tid: 23:14:40
URL: http://femtinio.blogg.se/
Skrivet av: vindensmelodi

Ja, det behövs verkligen lite regn nu.

Datum: 2008-06-07 Tid: 23:16:48
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Skrivet av: Nina

Tjenare Snygg-Uno... nu skriver jag till din matte.De som ropar på mig, när jag sover, är i högsta grad levande. Det vet jag. Det händer även att mina barn väcker mig om natten... mamma, hör jag... och rösten av en av barnen. För det mesta visar det sig att de tänkt på mig, barnen alltså. Alla vuxna vet jag inte om de tänkt på mig eller inte. En har jag frågat och han drömde om mig precis samtidigt... och vi vaknade vid exakt samma klockslag. Alltid när detta händer tittar jag på klockan.Jag ska visa bilder på mina hjärtan i bloggen idag... ropa till om du vill ha något av dem.

Datum: 2008-06-08 Tid: 09:52:56
URL: http://ninajohangarden.blogg.sen
Skrivet av: uno

Hej Nina.

Jag skriver här för det går inte att komma in på bloggen och kommentera.Vi får höras av sen när det funkar. Likadant med er andra bloggare,det gick inte där heller.

Anita

Datum: 2008-06-08 Tid: 18:55:17
URL: http://unoett.blogg.se/
Skrivet av: vindensmelodi

Ja, det kan man ju verkligen undra :-)) Någon energislukare, som tar över ens goda sidor,,, och byter bort den mot dåliga tankar.

Ja, en lite bön blir det för mig med på kvällarna ibland :-)

Datum: 2008-06-08 Tid: 19:18:10
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: