IDAG VAR DET FULL RULLE! .... 2008-04-29 Kl 17:34:55

Hej svejs!
Idag träffade jag ju mina kompisar, Curt och Lufsen och gud vad vi hade kul. Ja jag tog väl ut mig rejält,träningsvärk och sådär, men det får man stå ut med! Har legat på sofflokcket för länge tydligen, jag gillar inte att ut och gå utan kompisar. Så är det bara.
Matte var på bio igår och såg Flyga Drake och enligt henne så var filmen jättebra.Hon hörde nån som sa att filmen var bättre än boken, men som sagt, smaken är som baken eller hur!
Uno Snygg

                                   image48
                    
                                  Här är jag och Curt, Lufsen var hemma då.


I kväll skall matte gå på bio. .... 2008-04-28 Kl 15:41:08

Ikväll skall matte gå på bio och då får jag väl stanna hemma med husse. Hon skall gå och se filmen Flyga Drake. Hon har redan läst boken och tyckte den var bra så nu måste hon bara se filmen oxå. Ja ja vad dom kan! Men imorgon skall jag träffa mina kompisar inne i stan, Curt och Lufsen. Kul för det skall ju bli fint väder imorgon med. Det var ett tag sen vi träffades, Curts husse har haft så mycket att göra med jobb och musik.
Men som sagt imorgon.......                   image26


                Här står jag och väntar på morgondagen

VAD HAR HÄNT IDAG DÅ? .... 2008-04-26 Kl 18:50:49

Ja idag är det ju Lördag.Slappar dag eller? Nja matte hon skulle till stan klockan 9 för att måla skyltar inför 1 Maj. Jag Uno blev så trött när jag hörde det (hon var trött när hon kom hem) så jag var inte intresserad att ut och gå faktiskt. Husse hade fullt sjå med att få mig ut på en tur. Sen hör det ju till saken att det är ett tråkigt väder, dimma och kyligt i luften. Då kan man lika gärna ligga på sofflocket. Härligt att ha hela soffan för sig själv.
Hönsen där ute med Tupp gär ju bara där och sprätter, kan det vara så roligt. Sen berömmer matte äggen hm.
Visst är dom goda, jag har smakat dom i form av plättar med grädde och det var inte fy skam. Men sen tog jag en tugga av min gamla filt och matte kunde inte förstå det. Plättar med vispgrädde till förrätt så en gammal filt till efterrätt. Men är man en bulle så är man!
Uno Snygg

                                                       Tupp och våra hönor!
                            image65
                        
                               image57

  

                                                 Ingen gammal filt utan karameller!                          

Matte gjorde en test! .... 2008-04-25 Kl 17:06:48

Matte var inne och hälsade på hos Matte och Plastmatte och hon hade en test om vilken blomma man "var".

Min matte hon blev en Canna !


                                                      

SÅ Var det Fredag! .... 2008-04-25 Kl 16:44:39

Jaha, Fredag vad är det? Räkor och vitt vin? Nja inte för mej inte. Jag kör med samma torrfoder dag in och dag ut. Men jag skall inte gnälla, jag fick faktiskt en plätta med vispgrädde helt nyss. Fortfarande mätt och det gjorde gott i magen.
Annars har dagen varit som vanligt. Ingen sol men vår i luften ändå. Just nu är jag himla trött, jag har ju varit ute i flera timmar. En lång promenad med husse+ trädgårdsjobb. Häckplantor som jag hjälpt till med, husse grävde och satte ner, jag drog upp. Kul faktiskt. Snart har dom hägnat in varenda liten planta, varför vet jag inte. Men jag är ju hund, dom är ju människor haha.
Uno Snygg.

PS. Myrorna har börjat komma, jag ÄLSKAR att snorta myror ju!                                              image64

JA DET ÄR VÅREN MINSANN SOM HAR KOMMIT! .... 2008-04-01 Kl 20:24:35

Oj Oj, vad skönt det e nu. Jag menar att våren är kommen och alla fågelskitar att rulla sig i! Sången bryr jag mig inte om, nej dessa härligt doftande mjuka saker att gnida in i pälsen, det är parfym det.
Curt har varit här idag och vi ägnade oss åt det faktiskt. Vi testade och rullade runt hela tiden. Men Curt han skulle hem och bada bort den goa doften. Jag har tur,jag slipper tills badrummet blir klart och då blir det andra bullar. Men matte sa att jag luktade inget, jag missade nog och Curt han fick hela kladden, snacka om att va haggig! Men kul hade vi.

Uno Snygg


                            image62Sådana grodor har vi fullt i dammen och dom sitter där och kväker just nu

                                          image63