Ute hela dagen .... 2007-05-24 Kl 19:21:37

Idag har jag varit ute hela dagen. Solen har strålat och alla underbara dofter har jag insupit. Jag har en ny hobby. Jag snortar myror. Det killar så härligt i näsan. Dom tar ju aldrig slut heller. Så fort jag dragit in en så kommer det en ny! Härligt, just i min smak faktiskt. Snabbt och praktiskt. Jag är alldeles röd om nosen, jag har blivit solbränd!
Jag får väl smörja in mig precis som h&m. Fast dom har inte börjat än, sitter under sitt parasoll bara.
Uno Snygg

Måndag hela dagen .... 2007-05-21 Kl 23:25:44

Idag har det varit varmt ,25 grader och jag har myst, jagat massor av myror. Hemskt vad dom är snabba. Jag blev alldeles yr ihuvudet. Annars har det varit lugnt, jagat lite katt, ätit lite godis tagit det lite lugnt. Fast nu ikväll röjde jag lite som  man måste när man är en bulle. <måste leva upp till sitt rykte eller hur. Matte och husse är bara så tråkiga jämt. Bara bannor när jag vill ha skoj. Nej nu är det sovdax. gonatt.
Uno Snygg

Blomfluga .... 2007-05-14 Kl 16:57:15

Pinsamt att en blomfluga kan få mig,hundarnas gladiator, på fall!
Jag vill egentligen inte såga ett pip om det hela men min matte hon tjatar om det hela tiden. Jag har jagat många humlor och bi, blivit bränd och stungen men den här förbaskade blom flugan gjorde mig helt ställd. Stod alldeles stilla framför mig och surrade, flyttade sig som ett fygande tefat i sidled, satte sig på min näsa helt fräckt för att till sist landa på min svanstipp. Mycket skall man vara med om i dessa tider! Det är min första sommar som jag sagt tidigare och jag har redan fått en fästing!! Johan min människobror tog den med bara händerna idag, jag tillät inga vektyg minsann.Idag har det varit skapligt väder och ganska så mysigt bortsett från den här blomflugan. Jag kände mig verkligen fånig där jag stod och tittade på det lilla monstret helt orädd för mig.
Uno Snygg

Tråkig Lördag .... 2007-05-12 Kl 17:27:53

Idag är det bara så tråkigt. Mulet och grått är det just nu. Matte har varit så sur på mig idag, sprutat med vattenslangen och skrikit. Vad jag gjorde? Jo jag jagade en av våra katter, Gustav heter han de andra två heter Bus och Sven.Jag fick inte tag på Gustav för han hade satt sig högt uppe i Pergolan, han har en fin utsikt där och så når jag inte honom. Synd eller hur. Jag vill ju bara ha lite motion, fattar dom inte det? Sen hjälpte jag husse lite med att gräva ett större hål till honom när han höll på att planta på innergården. Det tyckte han att det absolut inte behövdes. konstigt, vi har helt olika uppfattningar om allting alltid. Ja sen är det dags igen med bomull i öronen när Melodifestivalen brakar loss. Dessa människor, skall ni aldrig sluta med att se på så larviga program. Men det är tur att dom inte tittar på sporten i Tv xå, det är ishokey nu, Sverige och Ryssland tror jag dom sa, vem det nu är.
Nej jag får nog ta en liten lur nu så jag kan terra dom riktigt ikväll!!!
Uno Snygg (stygg )

Öron!! .... 2007-05-11 Kl 19:21:46

?RON!!
Behövde minst 10 kilo bomull igår när det var utagning till Melodifestivalen!!
Uno Snygg

Torsdagen den 10 maj 2007 .... 2007-05-10 Kl 18:20:09

Nu har jag en egen blogg! Hurra!
Fast det är matte som måste skriva av sig. Hon tycker jag är det jobbigaste monster just nu som går på sina tassar. Idag har det varit tråkigt väder, regn och blåst. Fy vad trist. Detta är min första Majmånad, jag föddes i Juli i fjol. Hoppas på spännande saker nu i sommar. Har inte fått bita i en saftig gren så ofta ännu, men det blir många vill jag lova. Idag har jag gjort lite sök med godis som belöning, bitit i lite löv, mums. Men då hotade matte med vattenslangen så då var det kört. Jag HATAR iskallt vatten från en slang. Sen kom där några människor utanför tomten så det blev full gas efter dom vid staketet.Jippi! Jag vinner varje gång som dom går förbi och inte stannar.
Jag vet att jag låter jättefarlig men det är jag inte.Men oss emellan så är jag mörkerädd, men säg det inte till någon, jag vill känna mig som kungen i vår by.
Husse han håller på och försöker lasera köksgolvet, han har inte det lätt med mig i hälarna. Jag retar gallfeber på honom ibland, fast mest älskar han mig. Ja,ja nu får jag väl avsluta för idag men det blir mer bus det tror jag iallafall.