Jag hörde hans namn! .... 2008-05-29 Kl 23:01:05

Jag hörde hans namn CURT nämnas och att han skall komma till mej imorgon. Det är så kul för vi har så mycket bus för oss.Vi är lika gamla så det är kanske därför. Sen är vi ju släkt oxå mer än genom människorna.
Bulldogg-Bullterrier. Ja vi är lika säger människorna-där bak. Samma virvlar,jag med svans, han utan. Men ändå. Kvittar för vi har så kul när vi ses.


image48

Vi äger marken Curt och jag!

Inget regn, bara mulet .... 2008-05-27 Kl 17:12:48

Ja idag har det varit uppehåll, tack o lov. Igår regnade det hela dan. Visst vi behövde regnet.Det var länge sen sist det kom några droppar.Växterna behöver ju dricka dom med. Men man önskar ju att allt det våta skulle komma på natten när man ändå förhoppningsvis sussar!
Ja man blir aldrig nöjd, men önska är väl inte fel eller?

image40

Ser ni hur jag tänker?
Uno Snygg

Så var det över för denna gång! .... 2008-05-25 Kl 18:48:49

Så ja, nu kan man lägga av hörselskydden för denna gång. Nu är Melodifestivalen över för denna gång. Men snart börjar det igen. 25 September senast tror jag att man skall ha skickat in sitt bidrag till nästa omgång.
Men är det inte dax att lägga av? Visst är det kul, men man kan inte tävla i musik det märktes tydligt i år.
Men det är klart nåt kul måste alla dom ha som arrangerar det hela.
Jag fick förresten en biljett på Morsdagen till Dolly Parton som kommer till Malmö den 14 juni! Skall bli kul att se henne även om hon inte är min favorit precis. Men jag har hört att hon bjuder mycket på sig själv och bara det är värt att hedra henne genom att gå på konserten.
Anita


image84     image85

Dolly har ett hjärta av guld har jag hört!

Här bor jag ! .... 2008-05-24 Kl 18:52:52

image81

Här är hönan Vera inne och hälsar på i köket. Ellen blev kvar där ute.
image82

Så här såg det ut i vintras några dagar i vår trädgård!
Ja det ät ett minne blott. Men visst är det fint med de olika växlingarna i en trädgård. Man har alltid något att längta till då.

Lördag hela dagen eller? .... 2008-05-24 Kl 18:32:15

Jo det är väl det, men ibland går dagarna ihop. Man vet varken om det är måndag eller lördag. Men jag har hört med ett halvt öra att det är Melodifestival eller vad det heter på TV ikväll. Matte vet inte om hon skall se. Hon retar sig bara säger hon. Men slipp då. Vi kan vara ute i trädgården istället för det är ganska så skönt just nu ute. Men det är klart, vi har ju varit där nästan hela dan redan. För mycket frisk luft är kanske inte så bra? Eller?

image79

En som sitter här och undrar!
image80

Här är ingång och utgång till vårt hus. Underbart när Honungsrosen blommar med sina gula väldoftande blommor på rosenbågen.

Mattes båda hjärtan .... 2008-05-22 Kl 20:23:37

Matte har fått hjärtan på hjärnan! Hon har gjort hjärtan i glas för att hänga i träden. Men hon har inte glömt sitt hjärtegryn (mej) jag har kommit först, jag är ju Uno(ett) och det har jag sett till att hon kommer ihåg!

Uno Snygg


image78

Ja, vad har hänt idag?Och vad händer i morgon? .... 2008-05-18 Kl 20:57:51

Ja idag har väl inget hänt precis. Lite toabesök i en och annan buske,tittat till mina gamla ben på tomten. Det har varit ganska så stillsamt idag och det har varit kallt som attan i vinden.
Men imorgon har jag stämt träff med Curt den cole och då blir det leka av. Kul för jag har lektorka nu och dom bara klagar på att jag har kommit i valpstadiet igen. Ja nog är det så allt. Men jag får väl skärpa mig för det är inte så kul enligt matte när jag far fram som en raket inomhus. Visst, jag vet det men det är så kul.
Kolla på Curt när han skyddar sina öron!!

image75  image76 Sötnos, enligt matte.Men jag tycker mer att han är cool!


            image77

Här sitter jag med mitt gamla ben. Men det har blivit intressant igen faktiskt!

Nej skärpning här! .... 2008-05-12 Kl 17:57:45

Nu är det dax att skriva lite, men man får skylla på det varma vädret! 25 grader och ingen vind. Allt skall vara så överdrivet. Men så plötsligt vände det, blåsten kom in i stora kalla svep och nu är det ju nästan storm.
Matte hade precis sopat och gjort fint, tagit fram det sista för att dyrka solen så började det. Björken ruskade på sig ordentligt och släppte sina hängen och vips varallt förgjort. Stackars matte.
En bloggare skriver att jag är skitfräck, det tycker jag med, men antingen får man höra att man är så söt eller så är man världens fulaste hund. Ce la vie. Men min matte och husse älskar mig och tycker jag är den charmigaste engelsmannen som finns! Det är huvudsaken. Men visst, det finns många fördommar oxå, men inte att förglömma att det är människorna som står för det. Alla vi hundar oavsett ras är trevliga och vi är ju människans bästa vän. Det är bara människan som kan göra den till sin ovän!

Uno Snygg


    image74
Här är en tjusig kompis, Yatzi, men han har tyvärr flyttat till Stockholm.

Idag har jag varit mönsterkille! .... 2008-05-06 Kl 22:51:27

Idag har jag varit en riktig mönsterkille enligt matte. Uppfört mig som en engelsk gentleman (vi bullar kallas för det, host) Det har väl varit si och så med det, jag har ju så mycket spring i benen. Men jag sprang så mycket igår så det blev inget över till idag. Matte tjatar bara om han Cesar och menar att han får ju hundarna precis som han vill med många timmars motion. Ja ja, men nån måtta får det va eller hur.
1 maj kom en ny lag sa matte och det är bra, men vem skall kolla det? Många hundar är vi (och andra djur med)
Jag har inga problem med att komma ut, jag kan vara ute hur länge jag vill men det ÄR skönt att ligga i soffan med!

Uno Snygg

image71

   Här skall Curt kolla nyfiken som han är. Nöden har ju ingen lag!

image72

Här badar jag, hm.
image73

Här går det undan minsann! Mjukt och skönt i sanden.

Har varit på Österlen och badat med Curt! .... 2008-05-05 Kl 21:28:13

Oj oj vilken dag!
Jag har varit på Österlen hela dagen med mina bästisar. Johan och Curt. Vad kul vi hade. Curt han dök i havet efter en svan, han är tuff han.Jag tog det lugnt, doppade tårna bara. Men vi pussade en ko båda två, dom var så söta dessa kor.
Sen åt vi på restaurang mums, ja vi satt ute så det gick jättebra. Vi var helt själva där. Det var i Kivik.Sen åkte vi till Simrishamn och strosade i stan. Jag älskar att gå i trappor som är vid trottoaren. Curt och jag höll ihop om vi såg andra hundar och det var kul. Människorna åt glass men vi överlistade dom så vi knep all deras glass! Vad snopna dom blev haha. Ja kul hade vi hela tiden så NU är jag redigt trött(min husse och matte med)!

image38 Det gick inte att lägga in bilder från vårt äventyr på Österlen, så jag får återkomma med dom sen!

Uno Snygg

Grodor! Mums .... 2008-05-04 Kl 23:26:28

Ja så har man att göra på sina ägor! Grodor överallt. Jag är ute hela dan och letar och hittar en del med. Matte hon har slutat tjata nu för det är inte lönt, jag lysnar inte ett dugg på det örat. Det är så himla kul med dessa hoppande saker. Jag tar dom i munnen, kul, släpper ner dom så hoppar dom iväg. Jag gjorde så att en dog, det var inte meningen, jag ville bara leka ju. Men jag har lovat matte att ta det lilla lugna(svårt) i fortsättningen. Annars slutar det väl med att jag inte får vara i den delen av trädgården.
Härliga dagar det har varit nu, man blir lite varm i pälsen, man kan ju inte göra som matte o husse klä av sig ju.
Tur att jag har kort päls och att det finns skugga.
Uno Snygg

                  image69                                    image70

Jag måste få visa! .... 2008-05-02 Kl 20:57:13

Jag måste få visa min människobrorsa och Curts husse! Jag BARA älskar honom, han får så många pussar och slickar när dom kommer och hälsar på! På Måndag blir en HÄRLIG dag, det lovar jag för då skall vi köra till Simrishamn och bada på hundbadet i havet Curt och jag. Mer om det sen och jag sätter in lite bilder om där blir några. Man vet ju aldrig. 
 image66 Det är han som är sångaren!

image67      image68

Härliga eller hur?


Uno Snygg

1 Maj! .... 2008-05-01 Kl 19:22:31

Idag var matte på demonstration i stan! Rgnet öste ner hela tiden så det var skönt att ligga på soffan istället. Gillar inte regn, man blir ju våt!
Uno Snygg                    image65