En Varm och vacker dag snart bakom sig .... 2008-06-08 Kl 19:42:51

Attans vad man är seg i huvudet när det är så här varmt. Svårt att tänka klart, dricker väl för lite vatten. Varför kan man inte känna av det själv?Man måste påminnas hela tiden.DRICK,men jag bara dricker kaffe och det är då rakt inte bra eftersom det är vätskedrivande ju.
Har blivit peppad av alla som fotat så fina bilder,Matte, Nina bl,a.Så jag tog nästan 100 bilder idag, lite förvirrande kanske i värmen. Men jag kände för det,såg med andra ögon allt fint man har i trädgården som blommar  och inbjuder till att fotas.
Nu har guldregn och syren blommat över och nu kommer jasmin och ros som pockar på uppmärksamhet. Men det får dom så gärna, kaprifolen med.Kvällen med den ljuvliga doften.Lite lyxig, men gratis.Det är bara att ta för sig!

None

Gick inte att ladda ner de nya bilderna,tar en repris så länge. 

Skrivet av: Nina

Det har varit ett elände att få in bilder i kväll... men nu har jag alla hjärtan på bild om du vill se. Det är brådis om du vill ha något/några.http://ninajohangarden.blogg.se/2008/june/hjartligt.htmlOch nu går åskan hos mig... eller en bit bort.

Datum: 2008-06-08 Tid: 20:24:59
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Skrivet av: matte

ha vad ROLIGT att få vara en källa till inspiration!! kul! :D

jag har landat nu.. var inte till blåkulla den här gången..

Datum: 2008-06-09 Tid: 09:15:43
URL: http://femtinio.blogg.se/
Skrivet av: Nina

De kostar 95:-/styck, då ingår portot i det priset, så inget tillkommer.Min mailadress ser du när du är i dina kommentarer. Sänd mig ett mail så får du kontonummer och jag din adress, så löser det sig.Jag har alla dessa hjärtan kvar till på onsdag - torsdag. Då reser de iväg till annan ort, de som är kvar.

Datum: 2008-06-09 Tid: 13:40:01
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: